Beckhamien tytär on jo nyt todellinen kaunotar – katso kuva

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Spice Girls -tyttöbändistä aikoinaan julkisuuteen ponnahtanut Victoria Beckham elää parhaillaan vauvaperheen arkea. Suositun jalkapalloilijan David Beckhamin kanssa naimisissa oleva Victoria synnytti heinäkuussa perheeseen neljännen lapsen.

Uusi tulokas oli erittäin odotettu, sillä kolmen pojan vanhempien perhe kasvoi tällä kertaa kauan kaivatulla tyttärellä. Harper Seven -nimen saanut tytär on jo nuoreen ikäänsä nähden saanut valtavasti julkisuutta. Kuvia tuoreimmasta Bechamista on silti julkisuuteen valunut vain muutamia. Viimeisin otos Bechamien perheen silmäterästä ilmestyi Victorian Twitter-sivulle, jonne tähti laittoi hellyttävän kuvan Davidista ja vauvasta.Kuva: Twitter

– Otin tämän kauniin kuvan ja halusin jakaa sen teidän kanssanne. Harper-vauva halaa isäänsä, Victoria kirjoitti Twitter-sivustollaan.

Taannoin uutisoitiin myös, että nelilapsinen perhe haaveilee vielä yhdestä lapsesta. Los Angeles Galaxy -jalkapalloseurassa pelaava David paljasti pariskunnan lapsiluvun mahdollisesti kasvavan tulevaisuudessa vielä yhdellä. 37-vuotias Victoria puolestaan on julkisesti myöntänyt, että äitinä oleminen on ”maailman raskain työ”.

Uusimmat