Sisustuksen kuumin trendi on nyt seinällä

Koti & Asuminen · Stara.fi

Kokkolan asuntomessujen tarjonta ei tuonut kovinkaan merkittäviä innovaatioita sisustajille, mutta jotain mielenkiintoisia trendejä messuilta kuitenkin raportoitiin. Staran PlanMyRoom -sisustusblogi esittelee parhaillaan erään messutaloissa huomattavan yleisen messuilmiön.Kuva: PlanMyRoom, Stara

Seinätarroja on nähty sisustuksessa myös Suomessa jo vuosien ajan, mutta vasta nyt ne näyttävät muodostuneen lähes jokaisen messutalon ilmiöksi.

Voisi sanoa jo 2010-luvun ilmiöksi, kun seinäpinnat saavat piristyksekseen mitä erilaisempia tarroja, eikä pelkästään lastenhuoneissa. Mustien tarrojen lisäksi löytyy myös erivärisiä kuvioita, peilipintaa, hassun hauskoja tekstejä ja jopa liitutaulupohjaisia sisustustarroja.

Seinätarrojen lisäksi myös valokuvatapetteja nähtiin messutaloissa aikaisempia vuosia enemmän. Katso kuvat Kokkolan asuntomessujen seinäpinnoista tästä linkistä.

Uusimmat