”Facebook tuhoutuu 5. marraskuuta”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuin hakkeriryhmä on ilmoittanut iskevänsä syksyllä maailman suurimpaan yhteisöpalveluun. Anonymous-ryhmä uhoaa nimittäin parhaillaan keskittävänsä voimansa Facebookiin 5. marraskuuta ja kaatavansa koko palvelun.

Ryhmä ilmoitti asiasta sekä kirjelmällä että verkossa julkaisemallaan videolla. Syyksi ryhmä kertoo sen, että Facebook vakoilee käyttäjiään ympäri maailmaa ja myy käyttäjiensä tietoja viranomaisille. Ilmoituksessaan ryhmä toteaa, että Facebook ei todellisuudessa pidä käyttäjiensä yksityisiä tietoja yksityisinä.

Maailmalla on nyt ihmetelty miksi Anonymous antaa Facebookille kolme kuukautta aikaa valmistautua iskuun. Valmistautuminen tosin kannattaa, sillä ryhmän uskotaan aiemmin iskeneen muiden muassa Pentagonin, Visan ja Amazonin järjestelmiin.

Uusimmat