”Facebook syyllinen uskottomuuteen ja teiniraskauksiin”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurin yhteisöpalvelu Facebook on yli 550 käyttäjällään kuin internet internetin sisällä, mutta aivan kaikkeen sekään ei kykene. Nyt palvelua syytetään kuitenkin Indonesiassa varsin erikoisesta asiasta, nimittäin uskottomuuden, teiniraskauksien ja alaikäisten avioliittojen yleistymisestä.

Gunung Kidulin kaupungin viranomaisten mukaan Facebook on syyllinen siihen, että kaikki edellä mainitut ikävät lieveilmiöt ovat lisääntyneet nopeasti alueella. Tapausten kasvu ajoittuu samalle ajanjaksolle, kun Facebookista on tullut huippusuosittu myös Indonesiassa. Näin ollen viranomaiset pitävät selvänä, että niillä on yhteys toisiinsa.

Jakarta Post -lehti kertoo myös tuomioistuimen olleen samaa mieltä. Oikeuden tiedottaja Siti Haryantiin mukaan Facebook on helpottanut alaikäisten yhteydenpitoa ja se on johtanut tapaamisiin ja seksiin myös tosielämässä, mikä puolestaan on aiheuttanut avioliiton ulkopuolisia teiniraskauksia. Alaikäisten avioliitot ovat yli tuplaantuneet vuodessa. Indonesiassa on 38,9 miljoonaa Facebook-käyttäjää.

Uusimmat