Mila Kunis seksikkäänä glamour -koulutyttönä – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

70’s Show -komediasarjasta alunperin tunnetuksi tullut näyttelijäkaunotar Mila Kunis on talven aikana tehnyt upean paluun Hollywoodin A-sarjan tähdeksi. Hänet nähdään nyt useammassakin suuren budjetin elokuvassa, joten kaunottaren ura on paremmalla tolalla kuin koskaan aiemmin.

Nyt Mila Kunis on kertonut Glamour-lehden haastattelussa taannoisesta painonpudotuksestaan. Vähäpukeisenakin elokuvissaan esiintynyt näyttelijäkaunotar laihdutti noin 10 kiloa balettitanssijoista kertovaan Black Swan -elokuvaansa. Hän kertoi painonpudotuksen muuttaneen hänen kehonkuvaansa.

Katso upeat kuvat tästä.

– Rakastan ruokaa ja syön sitä paljon. Mielestäni ihmiset, jotka sanovat etteivät pysty pudottamaan painoaan, valehtelevat itselleen. Ihmiskeho pystyy tekemään melkein mitä vain, jos jotain haluaa tarpeeksi kovasti, Kunis kertoi Glamour-lehdelle.

Näyttelijäkaunotar oli hoikka jo ennen painonpudotustaan, mutta sanoo nyt olevansa tyytyväinen vartaloonsa. Hän kertoi ymmärtävänsä tekevänsä työtä, jossa arvostellaan ihmistä ulkonäön perusteella. Kunis kuitenkin sanoi perheensä ja ystäviensä pitävän hänet maanpinnalla ja tasapainoittavan hänen hektistä elämäänsä.

28-vuotias näyttelijä Mila Kunis erosi vuodenvaihteessa Yksin kotona -tähti Macaulay Culkinista kahdeksan vuoden seurustelun jälkeen. Hänet on yhdistetty muun muuassa vastanäyttelijäänsä Justin Timberlakeen, jonka kanssa hän tähdittää elokuvaa Friends With Benefits. Kunis on kuitenkin kumonnut huhut seurustelusta.

Uusimmat