Sauli Koskinen poseeraa amerikkalaisissa viihdelehdissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka viihdemaailman tämän hetken tunnetuin suomalainen, Sauli Koskinen, ja hänen poikaystävänsä Adam Lambert poseerasivat yhdessä Equality Awards -tapahtuman punaisella matolla. Nyt myös lukuisat maailmankuulut viihdelehdet ovat julkaisseet kuvia julkkisparista.

Parhaillaan Sauli ja Adam poseeraavat miljoonille lukijoille muiden muassa Socialite Life -viihdelehden sivuilla. Samainen lehti on toki noteerannut Koskisen jo useita kertoja aiemminkin, ja Sauli on saanut lehteen oman taginkin.

Suomalainen Big Brother -voittaja Sauli Koskinen ja maailmankuulu poptähti Adam Lambert ovat seurustelleet jo pitkään, ja keväällä Adam vahvisti seurustelun kirjoittamalla Twitter-blogiinsa suomeksi ”Rakastan”.Kuva: MaximoTV

Adam Lambert nousi kuuluisuuteen sijoituttuaan toiseksi suositussa American Idol -kilpailussa vuonna 2009. 28-vuotias laulaja julkaisi debyyttialbuminsa pian ohjelman jälkeen loppuvuodesta 2009. Albumi nousi Billboard 200 -listan sijalle 3. Yli 25 viikkoa Suomen albumilistoilla viihtynyt Lambert on tullut tunnetuksi erityisesti hittisingleistään Whataya Want From Me, If I Had You ja debyyttialbumin nimikkokappaleesta For Your Entertainment.

Uusimmat