YleX: Suomen Euroviisut historiaan – tilalle Uuden musiikin kilpailu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yleisradio on tänään paljastanut merkittävän muutoksen Euroviisuissa. Karsinnat tulevat nimittäin uusiutumaan todella näkyvästi. Samalla myös Suomen viisukarsintojen nimi muuttuu, ja on jatkossa Uuden musiikin kilpailu.

Jatkossa kilpailu on avoin kaikille musiikintekijöille genrestä riippumatta. Kilpailuun voi osallistua tästä päivästä lähtien kilpailun verkkosivujen kautta. Asiasta kertoi tänään YleX-aamulähetyksessä vieraillut tuottaja Anssi Autio.

– Meille tuli idea siitä, miten karsintoja voisi uudistaa. Ne ideat oli aika radikaaleja ja me päätettiinkin nyt toteuttaa ne. Ja samalla onkin hyvä sauma muuttaa koko kilpailu. Soundi, nimi, käytännössä kaikki. Näin ollen meille tuli Uuden Musiikin Kilpailu, Anssi Autio kertoi.

Uusimmat