Facebook-käyttäjä: Älä tee näitä kardinaalivirheitä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurin yhteisöpalvelu Facebook on parhaimmillaan erinomainen kanava sosiaaliselle kanssakäymiselle ja yhteydenpidolle verkossa. Samalla palveluun kätkeytyy kuitenkin myös runsaasti vaaranpaikkoja, jotka voivat pahimmassa tapauksessa kostautua myös tosielämässä.

Nyt Gawker-julkaisu on listannut seitsemän vakavaa virhettä, joita käyttävät tekevät Facebookissa. Ne kannattaa painaa mieleen ja niitä kannattaa myös välttää parhaansa mukaan mikäli mahdollista. Neuvoja noudattamalla käyttäjä tekee esimerkiksi henkilöllisyytensä varastamisen hieman vaikeammaksi. Kaikkien alla olevien lisäksi tärkeintä on kuitenkin asettaa Facebookin yksityisyysasetukset mahdollisimman tiukalle.

1. Älä paljasta koko syntymäaikaasi

2. Älä paljasta että olet poissa kotoa

3. Älä käytä ilmiselviä salasanoja

4. Tarkista ja aseta yksityisyysasetukset

5. Ajattele vielä kerran ennen kuin lähetät päivityksen tai kommentin

6. Opettele käyttämään viestitoimintoja oikein

7. Älä paljasta alaikäisten lastesi nimiä

Uusimmat