Kelly Rowland: ”Vakituinen mies ja seksiä viisi kertaa päivässä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Alunperin r&b-tähtenä tunnetuksi tullut laulajakaunotar Kelly Rowland on tehnyt viime aikoina menestyksekästä uraa dancerintamalla, kun neitokainen on julkaissut useampiakin kappaleita yhdessä David Guettan kanssa. Viime viikolla Kellyn rinnat paljastuivat yökerhokeikalla.

Nyt Kelly Rowland on ollut Vibe-lehden haastattelussa. Näyttävä laulaja kertoi samalla myös unelmistaan ja haaveistaan. Eräs niistä liittyi olennaisesti ihmissuhteisiin.

– Olen valmis sitoutumaan yhteen mieheen ja harrastamaan seksiä viisi kertaa päivässä, Kelly Rowland kertoi Vibe-lehdelle.

Destiny’s Child -yhtyeestä julkisuuteen alunperin singahtanut Rowland paljasti taannoin käyvänsä usein pornokaupoissa. Estoton laulaja kertoi, ettei hän välitä jos ihmiset tuijottelevat hänen shoppaillessaan eroottisia alusvaatteita tai seksileluja.

Destiny’s Child -yhtyeestä aikoinaan tunnetuksi tullut poptähti Kelly Rowland on parin viime vuoden aikana laulanut lähinnä muiden artistien dance-tyylisissä kappaleissa. Taannoin hänen laulamansa David Guettan househitti nousi tanssilistoille ympäri maailmaa. Taannoin hän julkaisi myös oman dancekappaleensa nimeltä Commander (lue arvostelu), joka on sekin työstetty yhdessä David Guettan kanssa.

Uusimmat