Supertähdet ilmaisevat osanottonsa festariturman uhreille – seuraa reaaliajassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään on ollut jälleen synkkä päivä rockhistoriassa, kun jälleen yksi festivaali on joutunut tuhoisan myrskyn kohteeksi. Belgialaisfestareilla on menehtynyt useita festarivieraita, kun rajuilma riepotteli festarialuetta ja kaatoi muiden muassa telttoja.

Katso videoita festarikaaoksesta tästä.

Belgian Pukkelpop-tapahtumasta tulee edelleen hieman ristiriitaisia tietoja julkisuuteen, mutta jo nyt lukuisat julkkistähdet ympäri maailmaa ovat ilmaisseet julkisesti osanottonsa uhreille ja heidän omaisilleen. Muiden muassa Jared Leto, Calvin Harris ja Travis Barker ovat kirjoittaneet asiasta Twitter-blogeissaan. Voit seurata alta reaaliajassa tapaukseen liittyviä uusia viestejä.Viime viikolla Yhdysvaltojen Indianapolisissa kaatui valtava esiintymislava niin ikään myrskyssä. Onnettomuudessa kuoli neljä ja loukkaantui yli 40 ihmistä. Heinäkuussa esiintymislava romahti Ottawa Bluesfesteillä Kanadassa suositun Cheap Trick -yhtyeen keikalla. Silloin kuolonuhreilta vältyttiin täpärästi.

Uusimmat