Belgian festarikatastrofin videoita jo verkossa

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme hetki sitten kuinka festivaaleilla on tapahtunut jälleen ikävä murhenäytelmä, kun nyt jo kolmas festivaali kuukauden sisään on joutunut kohtalokkaan rajuilman kouriin. Tällä kertaa Belgiassa useita festarivieraita on alustavien tietojen mukaan menehtynyt.

Raju myrsky iski festivaalialueelle kohtalokkain seurauksin. Kuolonuhrien määräksi kerrotaan lähteestä riippuen neljästä kuuteen, mutta viranomaiset ovat vahvistaneet vain yhden uhrin. Verkkoon on päätynyt nopeasti useita videoita, joista nähdään millaiset olosuhteet festarialueella tänään olivat.

Viime viikolla Yhdysvaltojen Indianapolisissa kaatui valtava esiintymislava niin ikään myrskyssä. Onnettomuudessa kuoli neljä ja loukkaantui yli 40 ihmistä. Heinäkuussa esiintymislava romahti Ottawa Bluesfesteillä Kanadassa suositun Cheap Trick -yhtyeen keikalla. Silloin kuolonuhreilta vältyttiin täpärästi.

Uusimmat