JUURI NYT: Katastrofi festivaaleilla Belgiassa – useita kuollut

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Belgiassa järjestettävillä Pukkelpop-festivaaleilla on tapahtunut vakava onnettomuus, jossa on kuollut ainakin neljä ihmistä. Raju myrsky iski festivaalialueelle kohtalokkain seurauksin. Joidenkin raporttien mukaan kuolleita olisi jopa kuusi, mutta tietoja ei ole virallisesti vahvistettu.

Loukkaantuneiden määräksi arvioidaan nyt yli kymmenen, mutta määrä on kasvanut hetki hetkeltä. Hasseltin kaupungin liepeillä järjestettäville Pukkelpop-festivaaleille osallistuu noin 60.000 ihmistä. Festivaalialueella on useita esiintymislavoja, mutta vielä ei ole tarkempaa tietoa rajumyrskyn tuhoista. Alustavien tietojen mukaan myrsky kaatoi telttoja yleisön päälle.

Katso videoita festarikaaoksesta tästä.

Tapaus on jo kolmas festivaalikatastrofi kuukauden sisään. Vain muutama päivä sitten Yhdysvaltojen Indianapolisissa kaatui valtava esiintymislava niin ikään myrskyssä. Onnettomuudessa kuoli neljä ja loukkaantui yli 40 ihmistä. Heinäkuussa esiintymislava romahti Ottawa Bluesfesteillä Kanadassa suositun Cheap Trick -yhtyeen keikalla. Silloin kuolonuhreilta vältyttiin täpärästi.

Uusimmat