Tänään on Kansallinen tissien tykkäyspäivä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään lauantaina 20. elokuuta Suomessa vietetään leikkimielistä Kansallista tissien tykkäyspäivää. Facebook-yhteisöpalvelussa alkunsa saanut ja levinnyt tapahtuma on kerännyt jo lähes 12.000 osallistujaa.

Tapahtuman esittelysivulla teemapäivän viettoon annettu ohjeistus tuottaa kuitenkin käytännössä hieman ongelmia. Facebook-ryhmässä nimittäin todetaan, että tänään kaikkien naisten tulisi olla yläosattomissa. Niin tuskin tulee kuitenkaan tapahtumaan, joten teemapäivän onnistuminen suunnitelmien mukaisesti lienee lähes mahdotonta.

Maaliskuun 21. päivä suomalaiset saivat luvan kanssa kehua naisten rintoja kauniiksi, sillä uutena teemapäivän silloin lanseerattiin Tissien arvostuspäivä. Tapahtuma sai suuren suosion muiden muassa Facebookissa. Nyt teemapäivä on siis saanut seuraa.

Uusimmat