Arianny Celeste poseeraa muodokkaana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen unelma on varsin lähellä eräälle bikinikaunottarelle, kun Arianny Celeste on saanut ”jalkansa oven väliin” viihdelehtien taholla. Malli-laulaja sai aiemmin viime vuonna ensimmäiset kansikuvansa, mutta talven ajan hän on loistanut poissaolollaan otsikoista.

Arianny Celeste poseerasi vuosi sitten Maxim-lehden kannessa saatuaan nimityksen UFC Octagon Girliksi. Sittemmin Seksikkäin kehätyttö -voittaja nähtiin vielä alastonkuvissa Playboy-lehdessä. Nyt Arianny on julkaissut Twitter-blogissaan rohkean alusvaatekuvansa.

23-vuotias Las Vegasissa syntynyt Arianny Celeste on tehnyt mallintöitä lapsesta saakka, sillä hän aloitti uransa jo nelivuotiaana automainoksessa. Atleettisen mallikaunottaren varsinainen ura alkoi kuitenkin 15-vuotiaana kuntoilu- ja terveystuotteiden kampanjoissa. Samalla hän on aloitellut laulu-uraansa ja levyttänyt jo pari singleäkin. Nykyään Los Angelesissa asuva tumma neitokainen on mainosten lisäksi poseerannut lukuisissa lehdissä mukaanlukien Maxim ja FHM -lehdissä.

Uusimmat