Chilinsyönnin ME rikottiin kirkkaasti Tampereella – 181,57 grammaa tulisinta chiliä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereella tänään Chilifest-tapahtuman yhteydessä järjestetyssä chilinsyönnin MM-kilpailussa poltettiin suita oikein urakalla. Kilpailijat söivät nimittäin kilpaa pelivälineinä toimineita maailman tulisimpiin lukeutuvia Naga Morich -chilejä.

Kilpailussa tehtiin samalla myös historiaa, sillä chilinsyönnin maailmanennätys rikottiin kirkkaasti. Chilinsyönnin uusi maailmanennätys on huimat 181,57 grammaa Naga Morichia. Ennätyksen rikkoi suomalainen Petri Ojanperä.

Ojanperä voitti tuloksellaan ylivoimaisesti myös chilinsyönnin maailmanmestaruuden. Kilpailijoiden tuskaa voi aistia pian Starassa julkaistavalta videokoosteelta. Toiseksi sijoittui Jaakko Paukku tuloksella 112,59 grammaa ja kolmanneksi Ari Hirvonen tuloksella 105,05 grammaa.