Chloe Simsin muodot pursuivat pienestä topista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa yksi uusimmista saippuasarjoista on nimeltään The Only Way Is Essex.  Nyt eräs ohjelman kaunottarista, Chloe Sims, on kuvattu viettämässä railakasta iltaa Liverpoolin yössä. Tällä kertaa neitokainen ei kuitenkaan ollut kokonaan vapaalla.

Chloe Sims nähtiin Kingdom Club -yökerhossa soittamassa levyjä, kun hän suuntasi DJ-pöydän taakse. Tuoreet kuvat näyttelijättärestä eivät ole kovinkaan mairittelevia, sillä hänen muhkeat rintansa pursuivat paljastavasta topista, ja kauneusleikkausten tulokset olivat luettavissa hänen kasvoiltaan.

29-vuotias Chloe Sims tuli tunnetuksi suositusta The Only Way Is Essex -saippuasarjasta. Viime vuoden lokakuussa alkanut saippuasarja on saanut suuren suosion ja tehnyt tähdistään seurattuja julkkiksia. Sarjan kolmas tuotantokausi alkaa syyskuussa 2011.

Uusimmat