Imogen Thomasin rohkeat kuvat verkkoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Walesialainen glamour-malli ja televisiopersoona Imogen Thomas nousi taannoin viihdelehtien otsikoihin paljastettuaan salasuhteensa huippufutari Ryan Giggsiin. Sosiaalinen media onkin riepotellut 28-vuotiasta Thomasia ja nimitellyt häntäkodinrikkojaksi.

Suhderumban jälkeen Thomas onkin saanut rutkasti palstatilaa ja neitokainen on ottanut siitä kaiken irti. Big Brother -realityohjelmastakin tutulle kaunottarelle lähetettiin muun muuassa tappouhkauksia salasuhteen selvittyä. Thomas on nähty useissa vähäpukeisissa mainoskuvissa ja poseeraamassa paparazzeille bikineissä.

Nyt Imogen Thomas on itse julkaissut rohkeita alusvaatekuviaan verkossa. Twitter-blogissaan julkaisemissa kuvissa neitokainen toteaa, että vatsalihakset ovat hiljalleen tulossa näkyviin ja saaneensa litistettyä vatsaansa bikram-joogalla.Kuva: TwitterKuva: TwitterKuva: Twitter

Uusimmat