Kate Mossin tytär menetti sormensa photoshop-mokassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Kate Moss poseerasi äskettäin tapansa mukaisesti täysin alastomana Brasilian Vogue-lehden kuvissa. Moss asteli taannoin catwalkin lisäksi myös alttarille, kun hän avioitui elokuun alussa rokkarimiehensä Jamie Hincen kanssa.

Nyt Kate Moss poseeraa Vogue-lehden syyskuun numerossa alastomana yhdessä Lila Grace -tyttärensä kanssa. Hellän halauskuvan kuvankäsittelyssä on kuitenkin sattunut pieni haaveri, kun tyttären sormet ovat jääneet tietokoneen leikkauspöydälle.

Menestynyt supermalli asuu yli seitsemän miljoonan arvoisessa kiinteistössä Lontoossa ja rakennuttaa taloon parhaillaan miljoonan euron kuntosalia. Kiinteistöä valvoo kahdeksan valvontakameraa, joista naapurit ovat nyt suivaantuneet. Naapureiden mielestä 1800-luvulla rakennetun kartanon uudistus olisi häväistys sen arvokkuudelle. Kartanon omisti ennen runoilija Samuel Taylor-Coleridge ja kirjailija J.B Priestly.

Katherine “Kate” Moss on 37-vuotias englantilainen supermalli ja muoti-ikoni. Tähdellä on ollut pahoja ongelmia päihteiden kanssa, mutta tällä hetkellä hänen uskotaan olevan kuivilla. Mossin ura alkoi vuonna 1988, jolloin hän oli vasta 14-vuotias. Mallin ensimmäinen suuri mainossopimus oli Calvin Kleinin kanssa. Kaunottaren laihuus herätti kuitenkin huomiota. Mallintyön ohella Moss on suunnitellut vaatteita Topshop-valmisvaateketjulle.