Kirsten Dunst: ”Minulla on isot rinnat, mutta piilotan ne”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Kirsten Dunst yllätti kolmisen vuotta sitten jopa läheisensä kirjauduttuaan yllättäen vieroitushoitoon alkoholi- ja huumeongelmiensa takia, sillä häntä pidettiin hyvien elämäntapojen vaalijana. Näyttelijä oli keväällä uudelleen otsikoissa toisen huumekohun takia.

Bulgari-luksusmerkin mainoksissa taannoin alastomana poseerannut neitokainen on nyt kertonut avoimesti elämästään Elle-lehdessä. Hän ruoti myös ulkonäköään ja kertoi esimerkiksi pitävänsä ”torahampaistaan”, koska ne tuovat häneen särmää. Myös rintavarustus oli puheena.

– Kyllä, minulla on isot rinnat. Ihmiset eivät usein huomaa sitä, koska piilotan ne usein. Ne ovat kuitenkin siellä alla. Isot rinnat, Kirsten Dunst kertoi Elle-lehdelle.

29-vuotias Dunst nähdään rohkeassa roolissa All Good Things -elokuvassa yhdessä Ryan Goslingin kanssa. Leffassa nähdään runsaasti rohkeita seksikohtauksia. Taannoin Kirsten kertoi haastattelussa kuinka hän sai nuorena tuntumaa prostituutioon. Hän pyysi nimittäin äitiään ajamaan autolla prostituoitujen ohi New Yorkin Meatpacking Districtin alueella.

– Muistan kuinka nuorempana ajelimme äitini kanssa ympäri New Yorkia, kun menimme koe-esiintymisiini. Pyysin tuolloin äitiäni ajamaan huorien ohi. Huorien. Minä kutsuin heitä jo silloin huoriksi. Meatpacking Districtillä oli eräs katu, jossa he odottivat rivissä. Se oli todellakin aikanaan osa vaarallisinta New Yorkia, Kirsten Dunst kertoi Vanity Fair -lehdelle.

Uusimmat