Lily Collins vähissä vaatteissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Phil Collinsin jälkikasvu on tehnyt menestyksekästä uraa jo muutamia vuosia Yhdysvalloissa, sillä hänen tyttärensä Lily Collins nähtiin taannoin myös Suomen valkokankailla Oscar-palkitussa Elämä pelissä -elokuvassa.

Nyt Lily on poseerannut Esquire-lehden sivuilla ja verkkosivuilla vähissä vaatteissa.

Lily Collins on leffassa sivuosassa, mutta sittemmin hänelle on auennut tie suurempaan tähteyteen. 21-vuotias tumma kaunotar sai naispääosan John Singletonin Abduction-elokuvasta. Leffassa Collinsin vastanäyttelijänä hänen poikaystäväänsä esittää Twilight-leffoista tuttu Taylor Lautner.

21-vuotias Lily Collins on listattu jo useita kertoja rocktähtien seksikkäimpien tyttärien kärkijoukkoon. Hän on jo pitkään yrittänyt karistaa kuuluisan isänsä painolastin harteiltaan ja tehdä omaa uraansa. Nyt ura näyttää olevan kovassa noususssa. Aiemmin Lily Collins Elämä pelissä -elokuvan lisäksi muiden muassa 90210-nuorisosarjassa ja Hollywood Hang -ohjelman juontajana.

Uusimmat