Musiikkimogulille vankeustuomio ajokortitta-ajosta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen hiphop-moguli Marion ”Suge” Knight pidätettiin taannoin etsintäkuulutettuna, koska hän ei ollut saapunut liikennerikkomustaan koskevaan oikeudenkäyntiin. Nyt tapauksessa on annettu tuomio.

45-vuotias Death Row Recordsin perustajajäsen on saanut kolmen vuoden ehdollisen vankeustuomion ajokortitta-ajosta. Knight on ollut aiemminkin vankilassa lähinnä aseisiin liittyvien rikosten takia, minkä takia tuomio oli tavallista kovempi.

Marion ”Suge” Knight oli aikoinaan paikalla, kun Tupac Shakur ammuttiin kuoliaaksi Las Vegasissa. Hän haavoittui välikohtauksessa päähän. Homoparin adoptoimana Comptonissa Los Angelesissa varttunut Suge Knight on ollut tärkeä tekijä lukuisten hiphopin supertähtien uralla. Hän on ollut mukana vaikuttamassa esimerkiksi Dr. Dren, Tupacin ja Snoop Doggin uralla.

Uusimmat