Hollywoodin kohupari taas yhdessä – vanha suola janotti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-julkkis Jesse James tuli ympäri maailmaa tunnetuksi viimeistään petettyään näyttelijä Sandra Bullockia pornotähden kanssa. Pettäjämies sormusti alkuvuonna tatuointimalli Kat Von D:n, mutta kihlaus purkautui heinäkuussa.

Nyt näyttävän pariskunnan kerrottiin palanneen takaisin yhteen ja peruneen kihlauksen purkamisen vain noin kuukauden eron jälkeen. James kertoi ymmärtäneensä, kuinka erityinen Kat Von D on. Neitokainen onkin kuvattu jälleen kihlasormus nimettömässään.

– Joskus elämässä annetaan vain yksi mahdollisuus. Tuo nainen on minun mahdollisuuteni. Aion pitää hänestä huolen ja näyttää kuinka paljon rakastan häntä, James kertoi People-lehdelle.

James kertoi purkaneensa kihlauksen pariskunnan etäisien välien takia. Kat Von D:n suosittu LA Ink -televisiosarja lakkautettiin viime viikolla. Tatuoitu kaunotar väitti, ettei hänellä ollut enää voimia jatkaa televisiosarjan tekoa musertavan eron jälkeen.

Jesse Gregory James on yhdysvaltalainen 41-vuotias televisiopersoona. Hän on juontanut muiden muassa sarjoja West Coast Choppers, Jesse James is Dead Man, Monster Garage ja Motorcycle Mania. Miehellä on kolme lasta, yksi poika ja kaksi tytärtä. Toisen tyttäristä hän sai ex-vaimonsa Janine Lindemulderin kanssa. Vuonna 2005 Jesse James avioitui Sandra Bullockin kanssa, mutta erosi tästä viime vuonna.

Uusimmat