Televisiokanava lopetti huippusuositun realityohjelman

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen televisiopersoona Kat Von D, eli Katherine Von Drachenberg, on tullut tunnetuksi TLC-kanavan huippusuosituista Miami Ink ja LA Ink -realityohjelmista. Suomalaisen HIM-yhtyeen Killing Loneliness -videollakin nähty neitokainen on nyt saanut suru-uutisia ohjelmastaan.

Sandra Bullockin ex-mies Jesse Jamesin kanssa taannoin seurustelleen Kat Von D:n ohjelmista LA Ink on nimittäin päätetty lopettaa. TLC ilmoitti, että Länsi-Hollywoodissa sijaitsevan tatuointiliikkeen elämää seuraava sarja ei tule saamaan kanavalla enää jatkoa. Nykyinen tuotantokausi päättyy ensi kuussa.

Kanavan ilmoituksen jälkeen Kat Von D ilmoitti tehneensä itse päätöksen sarjan lopettamisesta. Sittemmin hän on vahvistanut jättävänsä koko kanavan.

Uusimmat