Ricky Gervais järkyttää lehden kansikuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmanlaajuista suosiota nauttiva brittikoomikko Ricky Gervais on menestynyt upeasti erityisesti television puolella. Taannoin hän isännöi Golden Globe -palkintogaalaa värikkääseen tyyliinsä, mutta suututti vitseillään monia julkkistähtiä.

Nyt suosikkikoomikko järkyttää rohkealla kansikuvalla. Hän poseeraa The Humanist -lehden kannessa kuvassa, joka on hakenut tyylilajinsa Jeesuksen ristiinnaulitsemisesta. Ristin sijaan kädet ovat kuitenkin kiinni mikrofonitelineessä ja rintaan on kirjoitettu ”Ateisti”. Gerwaisin kerrotaan tarjonneen samaa kuvaa aiemmin Rolling Stone -lehdelle, joka ei kuitenkaan suostunut sitä julkaisemaan.

Ricky Gervais teki varsinaisen läpimurtonsa vuonna 2001 The Office -ohjelman tähtenä. Sitä ennen hän oli kuitenkin niittänyt jo menestystä saralla, jota harva muistaa. Gervais oli nimittäin vuosina 1982 – 1984 poptähtenä Seona Dancing -yhtyeessä, jonka single Bitter Heart nousi aikoinaan brittilistan sijalle 70. Gervaisin lisäksi bändiin kuului Bill Macrae. Keväällä 2010 Gervais paljasti kokeneensa köyhyyden kauhut, vaikka nykyisin Gerwaisin omaisuuden arvioidaan olevan yli 10 miljoonaa euroa.

Uusimmat