12-vuotias drag queen ”Tuhma Noora” tyrmistyttää – katso karmaiseva kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viimeisen kymmenen vuoden aikana drag queenien määrä viihdemaailmassa on lisääntynyt samaa vauhtia suvaitsevaisuuden kanssa. Suomessa ala on ollut voimissaan jo paljon pidempään, mutta nyt Britanniasta kantautuu hieman huolestuttavia tietoja.

Britannian nuorin drag queen on nimittäin vasta 12-vuotias pikkupoika Redvers Stokes. Alle teini-ikäinen poika tyrmistyttää parhaillaan isorintaisena leidinä Daily Mail -lehden kuvissa. Monet lapset pitävät roolileikeistä ja pojatkin kokeilevat joskus naiseksi pukeutumista. Redversillä touhu on mennyt kuitenkin monien mielestä hieman liian pitkälle.

Leikkiaseiden, videopelien ja pikkuautojen sijaan poika pitää naistenvaatteisiin ja korkokenkiin pukeutumisesta. Kyse ei kuitenkaan ole enää pelkästä leikistä, sillä poika on nyt nimetty virallisesti maan nuorimmaksi drag queeniksi. Hänen artistinimensä on Naughty Nora, eli suomeksi Tuhma Noora. Alter Ego voitti äskettäin Carnival Drag Queen -kilpailun.

Uusimmat