Conan O’Brien floppasi rajusti Suomessa – vain 46 000 katsojaa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomeen monien värikkäiden vaiheiden kautta viimein palannut Conan O’Brien debytoi uudella Conan-ohjelmallaan SuomiTV-kanavalla. Viime viikolla tapahtunut paluu Suomeen ei ollut kuitenkaan aivan yhtä massiivinen kuin olisi voinut odottaa.

Conanin paluu nimittäin floppasi rajusti. Ohjelma keräsi viime sunnuntaina ruutujen ääreen Finnpanel-mittauksen mukaan vain 46.000 katsojaa. Saman kanavan Vermon ravilähetystä seurasi keskiviikkona 40.000 katsojaa, eli lähes yhtä paljon kuin Conania. Subilla Conanin lukemiin pääsivät Gossip Girl ja Chuck.

SuomiTV esittää Conan-ohjelmaa nyt joka ilta kello 21.00 alkaen. Show käynnistyy kanavalla Yhdysvalloissa keväällä TBS:llä nähdyillä jaksoilla. Koska SuomiTV esittää sarjasta joka päivä yhden uuden jakson, kanava saa kiinni Amerikan esitysaikataulun marraskuuhun mennessä.