Facebookissa huijataan härskillä aikuisviihdekuvalla – varo tätä houkuttelevaa linkkiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurin yhteisöpalvelu Facebook pitää sisällään suuren määrän huijareita, jotka yrittävät parhaansa mukaan saada yli 550 miljoonaa käyttäjää klikkailemaan heille mahdollisimman paljon rahaa. Usein tässä kalastelussa käytetään hyväksi ajankohtaisia katastrofeja ja paljasta pintaa.

Nyt vuorossa on jälkimmäinen houkutus, sillä huijarit ovat saaneet eilen ja tänään myös suomalaiset klikkaamaan ahkerasti linkkiä, jossa todetaan ”See What Happened To The Ex Girl Friend”.

Videolinkiltä vaikuttavassa huijauslinkissä on mukana härski aikuisviihdekuva, joka on saanut varsinkin miehet menemään lankaan. Klikkaus kuitenkin vain levittää linkkiä luvattomasti klikkaajan omille Facebook-kavereille.

Uusimmat