Jessica Jane Clement upeassa kansikuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen glamour-malli, näyttelijä ja televisiokasvo Jessica Jane Clement yrittää parhaillaan saada jalansijaa myös Yhdysvalloissa, mutta kovin suurta menestystä hän ei ole vielä saavuttanut. Kotimaassaan Jessica on kuitenkin seurattu tähti.

Viime aikoina Jessica Jane Clement on ikuistettu jättirintoineen topless-kuvien lisäksi myös bikineihin sonnustautuneena uima-altaassa ja suihkussa sekä alusvaatemainoksissa makuuhuoneessa, kylpyhuoneessa ja suihkussa. Nyt Jessica poseeraa Loaded-lehden kannessa.

26-vuotias Jessica Jane Clement tuli Britanniassa tunnetuksi poseerattuaan 18-vuotiaana Playboy-lehdessä ja oltuaan mukana myös BBC-yhtiön tuottamasta The Real Hustle -televisiosarjasta. Sittemmin hänet on nähty muutamissa muissakin sarjoissa, kuten Dream Team ja Celebrity Scissorhands sekä brittikomediassa Doghouse. Yksityiselämästään täysin vaikeneva kaunotar on kuitenkin vahvistanut seurustelleensa jo useiden vuosien ajan.

Uusimmat