Sosiaalinen media surrasi Amppareihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituin uutisotsikoita kokoava portaali Ampparit.com on julkaissut palveluun uuden osion. Uuteen Sosiaalinen media -osioon kootaan jatkossa sisältöä, josta tykätään ja jota jaetaan sosiaalisen median palveluissa, kuten Facebookissa.

Uutisten ja netti-TV-ohjelmien lisäksi osiossa on mukana myös videoklippejä, valokuvia, sarjakuvia sekä verkkokauppojen ja markkinapaikkojen tarjontaa. Sisällön painopiste on Suomessa. Sosiaalisen median osio poikkeaa myös muuten kuin laajemman sisältönsä takia. Uusimpien juttujen sijaan ensimmäisenä ovat tämän hetken kuumimmat jutut.

– Sosiaalisen median luonne, jossa jokin asia voi kulovalkean tavoin levitä hetkessä jopa ympäri maailmaa antoi meille kipinän kokeilla uutta näkökulmaa, tämän hetken kuumimpia juttuja. Kuumimmissa pinnalla pysyvät ne jutut, joiden suosio jatkaa kasvuaan. Näin ollen Kuumimmat-kategoriassa kärjessä voi olla tuoreehko juttu, jota on pienen ajan sisällä jaettu Facebookissa runsaasti, kertoo Ampparit Oy:n toimitusjohtaja Petteri Hannonen.