Tara Reid julkaisi itsestään rohkean bikinikuvan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen näyttelijäkaunotar Tara Reid asteli viime viikolla yllättäen naimisiin Kreikassa oltuaan sitä ennen kihloissa vain parin tunnin ajan. Vaalea kaunotar suuntasi viikonloppuna Britanniassa Big Brother -taloon, kun maassa alkoi kuluvan vuoden julkkiskausi.

Ennen BB-taloon astelemistaan Tara Reid ehti julkaista Twitter-blogissaan hehkeän lomakuvansa häämatkalta. Kuvassa Tara makoilee rannalla märkänä bikineissä.Kuva: Twitter

Aluksi American Pie -elokuvien tähden uutisoitiin menneen naimisiin tanskalaisen bisnesmiespoikaystävänsä Michael Lilleundin kanssa. Pian kuitenkin selvisi että kyseessä oli tyystin toinen mies.

– En ole puhunut Taran kanssa helmikuun jälkeen. En edes ole kreikassa ja olen sitäpaitsi parisuhteessa. Jos Tara on mennyt naimisiin, niin olen onnellinen hänen puolestaan, Lilleund kommentoi huhuja Mail Online -sivuston mukaan.

Monet haukkoivat henkeään Reidin paljastettua oikean aviomiehensä Zack Kehayovin nimen Twitter-blogissaan. Reid kuitenkaan ole vielä virallisesti naimisissa. Romanttisissa pikahäissä avioituneen kaunottaren täytyy nimittäin vielä rekisteröidä avioliittonsa myös, jotta se virallistetaan Yhdysvalloissa.

Uusimmat