Vuoden suomalaiset pukeutujat rankataan nyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomesta löytyy nykyisin sankka joukko trendsettereitä, joiden pukeutumista monet pitävät erityisen tyylikkäänä. Nyt pukeutujia rankataan taas paremmuusjärjestykseen kansalaisten toimesta. Kyseessä on Elle-lehden Vuoden pukeutuja 2011 -äänestys. Lehden lukijat saavat äänestää kahdessa varsin perinteisessä kategoriassa; miehet ja naiset.

Parhaiten pukeutuvien miesten sarjassa kisaa myös Staran huippusuosittu trendibloggari Vesa Silver. Hänen kanssaan parhaimman pukeutujan tittelistä kisaavat muiden muassa Antti Tuisku, Ville Valo, Axl Smith, Arman Alizad ja Suomen tämän hetken kansainvälisesti tunnetuin viihdetähti Sauli Koskinen.

Parhaiten pukeutuvien naistähtien joukossa kisaavat esimerkiksi Chisu, Pipsa Hurmerinta, Sara La Fountain, Anne Kukkohovi ja Minna Cheung. Jostain syystä Jenni Vartiainen puuttuu kokonaan listalta. Äänensä voi antaa Elle-lehden verkkosivuilla tästä linkistä.

Uusimmat