Will Smith ja Jada Pinkett-Smith erohuhujen kohteena

Viihdeuutiset · Stara.fi

In Touch Weekly -lehti on hetki sitten uutisoinut, että Will Smith ja Jada Pinkett-Smith ovat hakeneet avioeroa 13 vuoden avioliiton jälkeen. Perhe on yksi viihdemaailman tunnetuimmista ja seuratuimmista, sillä molemmat vanhemmat ovat tunnettuja supertähtiä samoin kuin heidän lapsensakin.

Smithien avioliittoa on pidetty poikkeuksellisen onnellisena unelmaliittona. Viihdelehti perustaa artikkelinsa pariskunnan sisäpiiriltä saatuihin luotettaviin tietoihin. Eroa ei ole virallisesti vahvistettu eikä tiedottaja ole suostunut kommentoimaan asiaa. Eron syistäkään ei siten ole vielä tietoa. In Touch -lehden verkkosivusto kaatui välittömästi kun tieto erosta julkaistiin.

Näyttelijä-artisti Will Smith ilmoitti vain muutama päivä sitten palaavansa taas musiikkiuralle. Perheen äiti Jada Pinkett-Smith on keskittynyt viime vuodet perhe-elämään ja kasvattamaan perheen lapsia. Jaden ja Willow Smith ovat molemmat supertähtiä. Jaden nähtiin taannoin Karate Kid -elokuvan pääosassa ja Willow on puolestaan julkaissut musiikkiurallaan jo parikin hittia.

Uusimmat