Pippa Middleton upeana myös sadesäässä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden kohutuin uusi brittijulkkis on ylivoimaisesti Philippa Charlotte “Pippa” Middleton. Kaunotar onkin nykyisin yksi maailman seuratuimmista julkkisnaisista. Sellaiseksi hän muuttui yhdessä hetkessä esiinnyttyään isosiskonsa häissä.

Nyt Pippa on osoittanut, että myös sadesäässä voi poseerata paparazzeille näyttävästi. Hänet nimittäin ikuistettiin Lontoossa sateenvarjon kanssa. Ihmetystä herättivät lähinnä hänen mukanaan olleet kolme käsilaukkua. Ehkä Pippa ei osannut valita valitsee ja päätti valita kaikki kolme laukkua.Kuva: BANG Showbiz

Äskettäin lontoolainen kauneudenasiantuntija Lesley Reynolds Kahnin väitti Pippa Middletonin käyttäneen takapuolessaan toppauksia siskonsa häissä. Ihoamyötäilevässä kaasonpuvussa esiintyneen Pippan vartalo ja etenkin peppu saivat laajaa huomiota häiden uutisoinnissa. Kahn on kuitenkin sitä mieltä, ettei peppu ollut täysin luonnollinen.

– En ole vakuuttunut siitä, että Pippan peppu olisi ollut täysin luonnollinen siskonsa häissä. Kun vertailee hänen muita kuviaan, eron huomaa. Hänellä on lättäpeppu, Kahn kertoi TLC-kanavan Hulluna Pippaan -ohjelmassa.

27-vuotias Pippa Middleton tunnetaan aktiivisena urheilijana. Hänet kuvattiin huhtikuussa osallistumassa thriathlon-kilpailuun Woodstockissa. Radio- ja televisiotähti Ryan Seacrest nimesi Pippan taannoin maailman halutuimmaksi naistähdeksi, ja monet amerikkalaiset televisiokanavat ovat jo kosiskelleet Middletonia vieraaksi ohjelmiinsa.

Uusimmat