Poika kiistää Hollywoodin unelmaparin avioeron: ”Ei ole totta!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman viihdelehdet kertoivat eilen kuinka In Touch Weekly -lehden raportista, jossa kerrottiin Will Smithin ja Jada Pinkett-Smithin eroavan 13 vuoden avioliiton jälkeen. Uutinen tuli järkytyksenä, sillä Smithien avioliittoa on pidetty poikkeuksellisen onnellisena unelmaliittona.

Viihdelehti kertoi perustavansa artikkelinsa pariskunnan sisäpiiriltä saatuihin luotettaviin tietoihin. In Touch -lehden verkkosivusto kaatui välittömästi kun tieto erosta julkaistiin. Julkkispari julkaisi eilen tiedotteen, jossa se kiistää eronneensa. Myös perheen poika Trey Smith on kiistänyt lehtiväitteet perättöminä. Hän kertoi asiasta Twitter-blogissaan.

Näyttelijä-artisti Will Smith ilmoitti vain muutama päivä sitten palaavansa taas musiikkiuralle. Perheen äiti Jada Pinkett-Smith on keskittynyt viime vuodet perhe-elämään ja kasvattamaan perheen lapsia. Jaden ja Willow Smith ovat molemmat supertähtiä. Jaden nähtiin taannoin Karate Kid -elokuvan pääosassa ja Willow on puolestaan julkaissut musiikkiurallaan jo parikin hittia.

Uusimmat