Ruotsalaismiesten hauska kolikkohuijaus paljastui – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pienoismallien maailmassa tarkkuus on valttia. Usein pienoismallien kokoa osoittamaan niiden viereen pannaan valokuvissa esimerkiksi kolikoita tai tulitikkuaskeja. Nyt verkossa on julkaistu kuvia, joissa käytetään upeiden pienoismallien vieressä 50 sentin kolikkoa.

Pienoismalleina esitellään muiden muassa urheiluauto, ostoskärryt ja roskis. Ne näyttävätkin todella tarkoilta pienoismalleilta, mutta eivät sellaisia kuitenkaan ole.

Ruotsalaiset ystävykset Lars Marcus ja Theo Tveterås tekivät nimittäin norjalaisen Skrekkogle-yhtiön kanssa todella tarkan 20-kertaisen suurennoksen 50 sentin kolikosta, jotta he voisivat tehdä sen avulla kuvitteellisia pienoismalleja. Kyseessä oli siis hauska jekku. Jättikolikon tekemisestä löytyy kuvia tästä linkistä.

Uusimmat