Näin paljastavassa asussa Tara asteli Big Brother -taloon – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen näyttelijäkaunotar Tara Reid asteli viime viikolla yllättäen naimisiin Kreikassa oltuaan sitä ennen kihloissa vain parin tunnin ajan. Vaalea kaunotar suuntasi viikonloppuna Britanniassa Big Brother -taloon, kun maassa alkoi kuluvan vuoden julkkiskausi.

Muodonmuutoksen tehnyt leffakaunotar asteli BB-taloon suorassa televisiolähetyksessä näyttävässä mustassa pikkumekossa. Tara viettää siis parhaillaan kuherruskuukauttaan televisiokameroiden ristitulessa.Kuva: BANG Showbiz

American Pie -elokuvien tähti meni viime viikolla naimisiin. Ensin aviomieheksi nimettiin tanskalainen Michael Lilleund. Pian kuitenkin selvisi että kyseessä oli tyystin toinen mies. Pian Reid paljasti Twitter-blogissaan, että aviomies onkin Zack Kehayov. Pikahäissä avioituneen kaunottaren täytyy vielä rekisteröidä avioliitto, jotta se virallistetaan Yhdysvalloissa.

Uusimmat