Sunrise Avenuelle lisää kultalevyjä Euroopasta – singlestä YouTube-hitti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen musiikkiviennin kirkkaimpiin menestyjiin kuuluva Sunrise Avenue on saavuttanut jälleen myynnillisiä merkkipaaluja, single Hollywood Hills on myynyt kultalevyyn oikeuttavan määrän Ruotsissa ja albumi Out Of Style on myynyt Saksassa kultaa.

Monen Euroopan maan lisäksi myös Ruotsissa Hollywood Hills on ollut yksi vuoden suurimmista hiteistä, ja se on edelleen kymmenen soitetuimman kappaleen joukossa länsinaapurimme radioasemilla. YouTubessa Hollywood Hills video on kerännyt yli viisi miljoonaa katselukertaa. Hollywood Hills on noussut Sunrise Avenuen uran suurimmaksi hitiksi, sille on toistaiseksi jaettu edellä mainittujen jalometallilevyjen lisäksi kultaa Sveitsistä ja Itävallasta. Out Of Style -albumin myynti lähentelee Suomessa jo platinarajaa.

Saksassa Sunrise Avenuen suosio on noussut entisestään kuluvan vuoden aikana, keikkapaikat ovat vaihtuneet suurempiin ja aikaisemmin tänä vuonna Hollywood Hills löysi tiensä jo yli 300.000 saksalaisen kotiin, singlelle jaettiin platinalevyt yhtyeen loppuunmyydyn keikan yhteydessä Kölnissä. Uuden I Don’t Dance -singlen huiman suosion myötä myös albumin myynti on saavuttanut kultarajan Saksassa, sitä on myyty reippaasti yli 100.000 kappaletta.

Sunrise Avenuen syksyn ainoa Suomen klubikeikka julkistetaan perjantaina 26. elokuuta. Syksyllä yhtye suuntaa loppuunmyydylle kiertueelle Keski-Eurooppaan, lisäksi keikkoja on vuoden loppuun mennessä ainakin Venäjällä ja Ruotsissa.

Uusimmat