Suomalainen DJ Probaker Manhattanilta: ”Times Square täyttyi jo tuhansista turisteista”

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

New York on ollut tänään maailman huomion keskipisteenä sinne iskeneen hirmumyrskyn johdosta. Rajuin myrskykeskus on nyt jo ohittanut suurkaupungin, joka selvisi rytäkästä pelättyä pienemmin vaurioin. Hurrikaani ehti nimittäin matkan varrella laantua trooppiseksi myrskyksi.

Paikalla on myös suosittu suomalainen DJ Probaker, joka ei lähtenyt kaupungista evakkoon viranomaisten suosituksista huolimatta. Nyt tilanne kaupungissa on jo hieman normalisoitunut, ja Manhattanille jääneet turistit ovatkin suunnanneet jo kaduille.

– Hurrikaani jätti iskemättä New Yorkin keskustaan ja Irene laantui troopiseksi myrskyksi. Meren ja joen rannoilla kärsittiin lievistä tulvista. Times Square on täyttynyt taas tuhansista nälkäisistä ja shoppailunhaluisista turisteita, mutta isot liikkeet pitävät ovensa kiinni, vaikka turistit roikkuvat oven kahvoissa, DJ Probaker raportoi Staralle.

– Yön painostava ja trooppisen kostea ilma on vaihtunut raikkaaseen pohjoisesta puhaltavaan tuuleen. Vesisade on myös loppunut. Elämä alkaa palamaan pikku hiljaa normaaliksi. Julkinen liikkenne ei tosin vielä toimi ja tulva-alueilla siivotaan muiden muassa kaatuneita puita.

Alla vielä tuoreita kuvia New Yorkin Manhattanilta hieman ennen hurrikaanin saapumista.

Tyhjä Times Square.

Jopa McDonalds oli suljettu lauantai-iltapäivänä ”Kaupungissa joka ei koskaan nuku”.

Planet Hollywood Times Square.

Japanilainen toimittaja ja pitkä turvaköysi

Japanilaisten kamera turvaköydessä.

Pormestarin määräys hissien käytöstä.