Tältä New Yorkin Manhattanilla näyttää nyt! Myrskyn silmä lähestyy

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa New York odottaa parhaillaan hirmumyrskyn rajuinta iskua, jonka odotetaan saapuvan kaupunkiin reilun tunnin kuluttua. Suomalainen DJ-tähti Probaker on paikalla Manhattanilla ja toimitti Staralle tuoreita valokuvia myrskyä odottavasta suurkaupungista.

– Myrskyn silmä on noin 30 – 40 mailin päässä. Se liikkuu 25 mailia tunnissa. Keski-Manhattan on niin hyvin talojen suojassa, että tuulikin on aika normaalia suomalaisesta näkökulmasta. Vettä on tullut koko yön. Kävin Times Squarella kääntymässä ja siellä oli muutamia kymmeniä ihmisiä, DJ Probaker raportoi New Yorkin ytimestä.

– Eilen illalla ihmiset hulluttelivat aukiolla. Keski-ikäinen porukka tallusteli aamutakeissa, myöhemmin yöllä oli pelattu myös jääkiekkoa ja ”bodysurffattu”. Suuret liikkeet ja ruokaketjujen paikat olivat suljettuina lauantaina jo hyvissä ajoin.

– Planet Hollywood oli ainoa paikka joka laittoi vanerit ikkunoihin. Erikoista on, että poliisiautoissa on koko ajan vilkut päällä. Lisäksi bongasin matkalla hotellille japanilaisia toimittajia. Heillä oli pitkä turvaköysi, jonka turvin he aikovat saada kuvia tornadosta riehumassa Times Squarelta… hullua.

Tyhjä Times Square.

Jopa McDonalds oli suljettu lauantai-iltapäivänä ”Kaupungissa joka ei koskaan nuku”.

Planet Hollywood Times Square.

Japanilainen toimittaja ja pitkä turvaköysi

Japanilaisten kamera turvaköydessä.

Pormestarin määräys hissien käytöstä.