Miljoonan dollarin beibe upeissa bikinikuvissa – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiljaiseloa julkisuudesta viime vuosina pitänyt kahdella Oscarilla palkittu näyttelijä Hilary Swank ei ole jäänyt lepäämään laakereillaan, vaikka hänen tekemisistään ei olekaan uutisoitu kovin laajasti. Hilary on esitellyt timmiä bikinivartaloaan pariinkin kertaan paparazzikuvissa.

Nyt Hilary Swank on poseerannut timmissä kunnossa Hawaijilla, jossa hän parhaillaan lomailee yhdessä miesystävänsä John Campisin kanssa. Kauain saarella sijaitsevan luksushotellin uima-altaalla vartaloaan bikineissä esitellyt supertähti osoitti samalla, että kuntotreeneillä on ollut näkyviä tuloksia.

37-vuotias Hilary Swank on voittanut parhaan naispääosan Oscarin elokuvistaan Boys Don’t Cry ja Million Dollar Baby. Naisen ura alkoi vuonna 1992 televisiosarjassa Buffy, vampyyrintappaja. Hänet on nähty myös pääosassa vuoden 2007 elokuvahitissä PS. I love you. Kaunotar on saanut oman tähden Hollywood Walk of Famelle. Conviction-elokuvan roolia varten hänen täytyi lihottaa itseään seitsemällä kilolla.