Robbie Williamsia luultiin vanhukseksi – ajoi heti partansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin poikabändeihin aikanaan lukeutunut Take That hajosi vuonna 1996, kun Robbie Williams jätti vuotta aiemmin yhtyeen ja suuntasi erittäin menestyksekkäälle soolouralle. Äskettäin Williams teki paluun yhtyeen riveihin 15 vuoden tauon jälkeen.

Pitkään Take That -yhtyeensä kanssa kiertueella ollut Williams työskentelee parhaillaan sooloalbuminsa parissa Los Angelesissa. Viime aikoina hyvinkin parrakkaana nähty laulajatähti kertoi nyt ajaneensa partansa, koska eräs mies luuli häntä vanhukseksi.

– Minulla oli vieraita illallisella. Yksi 57-vuotias mies ei tiennyt ollenkaan kuka olen. Juttelimme laskettelemisesta ja hän muistutti, että MEIDÄN iässämme täytyy olla varovaisia, 37-vuotias Williams kirjoitti blogissaan.

Williams uskoi miehen luulleen häntä vanhukseksi pitkän partansa takia. Laulajatähti ajoikin sen pikaisesti pois, koska ei halunnut näyttää ikäistään vanhemmalta. Hän kertoi myös äskettäin löytäneensä ensimmäisiä harmaita karvojaan.

Robbie ja hänen amerikkalainen näyttelijävaimonsa Ayda Field asuvat nykyisin Los Angelesissa. Hulivililaulaja otti taannoin kaikki kahdeksan koiraansa mukaan Britanniaan kiertueelle, koska ei kestänyt olla kauaa erossa rakkaista ystävistään. Pariskunta paljasti myös äskettäin haluavansa perheenlisäystä.