Shia LaBeouf sekoili kännissä – sikaili julkkisjuhlissa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hollywood-tähti Shia LaBeouf on tullut lähivuosien aikana tunnetuksi rooleistaan elokuvissa Transformers, Indiana Jones: Kristallikallon Valtakunta ja Paranoia. Hän seurusteli yli vuoden näyttelijä Carey Mulliganin kanssa, mutta pari erosi viime vuonna.

Nyt Transformers-komistuksen kerrottiin järjestäneen varsinaisen kohtauksen viikonloppuna eräissä juhlissa Los Angelesissa. Silminnäkijä kertoi Life & Style -lehdelle 25-vuotiaa näyttelijän kaataneen vesipullon naisseuralaisensa päälle ja sylkeneen vettä rokkari Marilyn Mansonia päin.

– Shia näytti olevan todella kännissä. Hänen deittinsä poistui säikähtäneenä paikalta ja Marilyn Manson näytti todella ärsyyntyneeltä, silminnäkijä kertoi The Hollywood Gossip -sivuston mukaan.

Juhlissa olleiden ihmisten kerrottiin yrittäneen rauhoitella sekoilevaa näyttelijää, mutta turhaan. LaBeouf ryntäsi ihmisten ohitse ja poistui juhlista vihanpuuskassaan. Näyttelijän edustajat kommentoivat tapahtunutta ja kertoivat tähden vain poistuneen juhlista aikaisemmin.

Shia LaBeouf joutui heinäkuussa 2008 rajuun auto-onnettomuuteen, jossa hänen kätensä murskautui ja jossa hän menetti lopullisesti merkittävän osan kätensä toimintakyvystä. Shia kykenee kuitenkin jatkamaan näyttelijäuraansa. Äskettäin näyttelijäkomistus väitti olleensa läheisissä tunnelmissa Transformers-typy Megan Foxin kanssa myös elokuvien kuvausten ulkopuolella.

Uusimmat