BB-Tia kuumissa kuvissa IRC-Galleriassa

Big Brother · Stara.fi

Eilen Big Brother -taloon marssivat jälleen uuden tuotantokauden asukkaat, joista jotkut voivat viettää talossa jopa kolmen kuukauden ajan. Nyt asukkaiden julkaisemaa kuvamateriaalia on löytynyt runsaasti verkosta.

Biseksuaaliksi eilen tunnustautunut BB-Tia Kiuru on julkaissut suositussa IRC-Galleria -yhteisöpalvelussa poseerauskuviaan. 21-vuotias vantaalainen kauneusalan työntekijä käyttää Galtsussa nimimerkkiä -London-. Tia nähdään keikistelemässä mallikuvissa muiden muassa paljastavassa iltapuvussa, hatussa ja mekossa sekä antavalla kaula-aukolla varustetussa mekossa.

Kuvien perusteella voidaa samalla myös verrata sopiiko neitokaiselle paremmin tumma vai vaalea hiustyyli. Tia ilmoittaa fanittavansa Idols-kisasta tuttua Kristian Meurmania, Jokeria ja Daisy De La Hoyaa. Lisäksi hän on mukana ”Ei sukupuoli vaan ihminen” ja ”Horot irti varatuista miehistä” -ryhmissä.

Uusimmat