BB-asukkaan poistaminen talosta järkytti muut asukkaat

Big Brother · Stara.fi

Tänään Suomen Big Brotherissa nähtiin todellinen shokkikäänne, kun yksi asukkaista päätti omatoimisesti lähteä talosta ennen aikojaan. BB-Tia pakeni pesän kautta tuotannon tiloihin, mutta asukkaat eivät pakoa huomanneet.

Myöhemmin BB-Ben kävi päiväkirjahuoneessa kuulemassa totuuden. Hänen välittämänsä uutinen järkytti muut talon asukkaat. Ben kertoi kuinka Tia karkasi ja siksi poistettiin koko talosta. Jotkut kertoivat uskovansa, että kyseessä on vain jekku tai Tialle määrätty erikoistehtävä. BB-Salar uskoo, että Tia siirrettiin toiseen BB-taloon.

Parhaillaan asukkaat istuvat olohuoneessa ja keskustelevat tapauksesta, joka tuli kaikille täydellisenä yllätyksenä. Tia kesti mukana kisassa vain puolitoista vuorokautta.