BB-Suvi 15-vuotiaana kihloihin: ”En voi enää saada lapsia”

Big Brother · Stara.fi

Uuden BB-kauden toiseksi vanhin asukas on 34-vuotias helsinkiläinen BB-Suvi, jota odottaa siviilissä neljä lasta. Hän paljasti muille asukkaille yksityiskohtia värikkäästä taustastaan.

Suvi kertoi ryhtyneensä seurustelemaan ex-miehensä kanssa ollessaan vasta 14-vuotias. Kihloihin he menivät kun Suvi oli 15-vuotias ja esikoisensa BB-neitokainen synnytti 18-vuotiaana. Nyt hänellä on kolme tyttöä ja yksi poika. Lisää lapsia ei kuitenkaan enää ole tulossa.

– Enempää ei tuu, kun piuhat on vedetty poikki, BB-Suvi kertoi.

Suvi ja hänen ex-miehensä olivat yhdessä peräti 20 vuotta ennen eroa. Suvi kertoi kokeneensa 31-vuotiaana ikäkriisin, koska ei ollut ennen sitä juonut kunnolla alkoholia tai käynyt baareissa. Sittemmin hän otti kuitenkin vahingon takaisin liiankin kanssa, sillä BB-asukas alkoholisoitui.

– En ollut koskaan juonut tai käynyt baareissa. Sit musta tuli alkkis, Suvi naureskeli.