BB-Tia kertoi abortistaan

Big Brother · Stara.fi

Eilen Big Brother -taloon marssivat jälleen uuden tuotantokauden asukkaat, joista jotkut voivat viettää talossa jopa kolmen kuukauden ajan. Päivä päivältä asukkaista selviää uusia tietoja. Yksi paljastuksia tehneistä on BB-Tia.

21-vuotias vantaalainen biseksuaaliksi tunnustautunut kauneusalan työntekijä kertoi muille asukkaille muiden muassa, että pelastaisi palavasta talosta mieluummin koiran kuin lapsen. Syyksi hän mainitsi maapallon ylikansoittumisen.

– Kaikkien naisen pitäisi olla kastroituja siihen saakka kunnes ne on 25-vuotiaita. Mä inhoan ylikansoittumista. Ei se vaan mene niin, että hei anna rahat mulle kun mulla on lapsi, Tia totesi.

Samalla hän kertoi avoimesi tehneensä abortin.

– Mä oon tehnyt abortin kerran. Mä olin silloin ihan nuori ja se oli kauhea juttu. Kundi ei ollut ensin uskoa sitä, mut sit näytin sille raskaustestin. Mä olin sit tosi kipee. Mä opin siitä paljon ja se oli kauhea juttu. Eli pata kattilaa soimaa, Tia jatkoi.

BB-Tia nähdään poseeraamassa näyttävissä kuvissa IRC-Galleria -yhteisöpalvelussa, jossa 21-vuotias vantaalainen käyttää nimimerkkiä -London-. Tia nähdään keikistelemässä mallikuvissa muiden muassa paljastavassa iltapuvussa, hatussa ja mekossa sekä antavalla kaula-aukolla varustetussa mekossa.

Tia ilmoittaa fanittavansa Idols-kisasta tuttua Kristian Meurmania, Jokeria ja Daisy De La Hoyaa. Lisäksi hän on mukana ”Ei sukupuoli vaan ihminen” ja ”Horot irti varatuista miehistä” -ryhmissä.