BB-Terhi leikkauttaa korvanlehtensä

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon tiistaina alkaneen tuotantokauden ainakin ulkoisesti räväkin asukas on BB-Terhi, joka on kertonut avoimesti elämästään ja vartalostaan. 24-vuotias tamperelainen automaalari on siviilissä yhden lapsen äiti.

BB-talossa Terhi on kertonut avoimesti vartalonsa muokkauksesta ja esimerkiksi siitä, että hän aikoo poistaa kokonaan rintansa leikkauksessa. Halkaistu kielikään ei ole vielä riittänyt Terhille, sillä hän paljasti aikovansa leikkauttaa korvistaan niin sanotut haltijakorvat.

– Seuraava mutos mitä mä teen on korvat. Mä haluan haltijakorvat. Mä tosiaan haluan. Mä oon halunnut niitä jo monta vuotta. Mä haluan muokata mun kehoa, että mä tykkään mun kehosta. Mä tykkään kyllä nytkin, BB-Terhi kertoi.

Aiemmin Terhi paljasti juoneensa 14-vuotiaana niin paljon alkoholia, että puhalsi huimat kolme promillea. Toisella kerralla mittari ei hänen mukaansa edes riittänyt mittaamaan promillemäärään.

– Ensin tää mun paras kaveri puhals jonku kolme promillee. Sitten tää toinen kaveri puhals: se puhals melkein neljä promillee. Mulle ei mittari riittäny, BB-Terhi kertoi asukkaille ohjelman verkkosivujen mukaan.