BB-Suvi avautui narkomaaniäidistään: ”Tässä on meidän yhteinen merkki”

Big Brother · Stara.fi

Tiistaina alkaneen Big Brother -tuotantokauden räväkimpiin asukkaisiin lukeutuva BB-Suvi on kertonut muille asukkaille avoimesti elämästään ja seksielämästään. Monien mielestä neitokainen puhuu liikaakin itsestään ja rajusta menneisyydestään.

Tänään hän kertoi abortistaan ja tuulimunaraskaudestaan. Heti perään paljastukset saivat jatkoa hieman vanhemmilla tapahtumilla. Suvi kertoi nimittäin Stefanille äitinsä olleen narkomaani, kun Suvi sai alkunsa.

– Mulla on tässä tällainen syntymämerkki. Mun äiti oli nisti kun se alkoi odottaa mua. Sit se oli vetänyt itseensä suonensisäisiä. Sit sille oli tullut tähän sellainen merkki ja lääkärit olivat sanoneet, että se on samanlainen. Se on äidin ja tyttären yhteinen merkki, BB-Suvi kertoi.