Amy Winehouse joutui maksamaan aviomiehelleen suudelmista

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Amy Winehouse kuoli taannoin epäselvissä olosuhteissa. Päihde- ja alkoholiongelmaisen tähden uskottiin menehtyneen muun muuassa yliannostukseen. Laboratoriotuloksissa kuitenkin selvisi ettei supertähden ruumiista löydetty laittomia huumausaineita.

Amy Winehousen ex-mies Blake Fielder-Civil istuu parhaillaan vankilassa 32 kuukauden tuomiotaan murtovarkaudesta. Nyt The Sun -lehden mukaan huumeongelmainen ex-siippa oli käyttänyt erikoisella tavalla hyväkseen silloisen vaimonsa tilipussia.

– Blake veloitti Amylta 150 puntaa suudelmasta. Esimerkiksi jos Amy yritti suudella häntä, Blake vaati tätä antamaan rahaa tai suksimaan v*****n, lähde kertoi The Sun -lehden mukaan.

Lähteen mukaan ex-miehen jatkuva rahallinen hyväksikäyttö oli yksi suhteen epäonnistumisen syistä. Hän kertoi muun muuassa laulajatähden maksaneen Blaken kaikki taksimaksut. Lähde paljasti Blaken ryvettyvän nyt huonossa omatunnossa ja olevan ”todella pimeässä paikassa”.

Winehousen ruumiinavauksen tutkimustulosten perusteella tähdellä oli kuitenkin kuolinhetkellään alkoholia veressään. Vielä ei kuitenkaan ole tietoa oliko alkoholilla osuutta kuolemaan. Poliisi jatkaa yhä kuolinsyyn tutkimuksia. Tulokset on määrä saada viimeistään lokakuussa.