BB-Suvi mehiläiskuningattareksi – muiden täytyy tyydyttää

Big Brother · Neea Jokinen

Big Brother -talossa parhaillaan asustava BB-Suvi on kauden alusta saakka ärsyttänyt muita asukkaita puhumalla pääasiassa itsestään. Itsekeskeinen 34-vuotias puhuukin itsestään lähes taukoamatta.

Big Brother -talon asukkaat saivat eilen tietää yksityiskohtia uuden Kukkia ja Mehiläisiä -viikkotehtävänsä yksityiskohdista. Jatkuvasti äänessä oleva BB-Suvi nimettiin viikkotehtävän mehiläiskuningattareksi. Tehtävän merkeissä muiden asukkaiden täytyy noudattaa Suvin käskyjä ja pitää hänet tyytyväisenä.

Muutamat talon naisasukkaista säikähtivätkin ensin heti tulevaa viikkotehtävää ja pelkäsivät talon täyttyvän pistelevistä ampiaisista. Muun muuassa BB-Janica kertoi olevansa allerginen ampiaisille. Huomiosta nauttiva Suvi käytti titteliään heti hyväkseen ja BB-Sebastian riensi hieromaan tummakutrisen kaunottaren hartioita.

Suvi on paljastanut talossa runsaasti asioita yksityiselämästään ja seksielämänsä yksityiskohdista. Hän kertoi ensimmäisinä päivinä talossa ryhtyneensä seurustelemaan ex-miehensä kanssa ollessaan vasta 14-vuotias. Hän kertoi tehneensä abortin 15-vuotiaana ja kärsineensä tuulimunaraskaudesta.